Anatomia Patológica clínica - TELEPATOLOGIA

logística de la TELEPATOLOGIA

Índex d'article
Anatomia Patológica clínica - TELEPATOLOGIA
El concepte de la telepatologia
instal·lacions de Software i Hardware
Relacions entre l'ACN i els hospitals
logística de la telepatologia

ACN ha de funcionar sobre una base de zero errors en la seva divisió de Telepatologia. això no nomès es refereix a la qualitat i la precisió del diagnóstic clínic, sinó també a la velocitat de la resolució dels casos, la seva confidencialitat, i la precisió en el maneig de mostres i d'informes. I per últim, a una Administració eficaç dels serveis.

Tots els aspectes de la comunicació, la coordinació i l'Administració relacionada amb Hospitals - Laboratoris i ACN, això com les relacions amb els Anatomistes patòlegs Especialistes de la xarxa, estan sent dissenyats acuradament, desenvolupats i comprovats. Abans que ACN s'obri al públic cal provar, comprovar i contrastar tot el procés i sistema. això exigeix una gran inversió d'I + D en la qual ACN està compromesa actualment.

Aquesta és la raó per la qual aquest departament de telepatologia d'ACN encara no és operatiu, ja que la nostra filosofia de "zero errors" és essencial en el nostre plantejament i ha de ser contrastada i provada. Quan aquesta fase d'R + D arribi a la seva fi, s'anunciarà en aquesta pàgina web i a través dels nostres contactes en el món de l'Anatomia Patológica, al qual estem íntimament vinculats.


acn@advanced-consulting.net- Andorra la Vella - Principat d'Andorra - Avís de legal - Avís de privadesa