Gestió d'Actius Financers

Índex d'article
Gestió d'Actius Financers
Competències: què fem bé?
experiència: què hem fet?
Com operem i com contactar-nos

Des de 1983 hem mantingut una relació activa amb l'entorn de Wall Street i la London Stock Exchange. A més, hem viscut i experimentat des de "dins" el que fa "moure" els mercats financers. Entenem perfectament què és i què se sent en un peróode "Bull", això com les sorpreses dels "crash" i els reptes d'operar en els peróodes "Bear".

Aquestes experiències viscudes i la font constant d'aprenentatge que ens donen les nostres pròpies Carteres de R & D, és el que ens qualifica per proporcionar assessorament als nostres clients en la gestió dels seus actius financers.

En tots els casos, els fons i les carteres romanen sempre i exclusivament sota el control real i directe del client. ACN es limita a donar consell i recomanacions.

nomès operem amb Obligacions, Accions, Mutual Funds, ETF que són reconeguts i que es cotitzen en les borses de Londres i EUA. Confiem en la normativa nord-americana de l'ESC, en la seva ética, això com en les normes i les pràctiques de la FSA i del Banc d'Anglaterra. Hem après que la supervisió que exerceixen aquestes Institucions i les seves Normes Operatives són una garantia addicional de qualitat important per a aquells valors financers que les conformen. Entre altres avantatges, donen una gran liquiditat a aquests valors.

acn@advanced-consulting.net- Andorra la Vella - Principat d'Andorra - Avís de legal - Avís de privadesa