Assessoria i Tecnologia per al cultiu del Festuc

Índex d'article
Assessoria i Tecnologia per al cultiu del Festuc
Competències: què hem fet?
La nostra experiència
Clients passats i actuals
Com operem i com contactar-nos

Aquest és un dels camps técnics, altament especialitzats, en què l'ACN opera. Recordeu que a l'ACN nomès operem en camps professionals en què tenim especialistes a nivell mundial i amb tecnologia d'avantguarda. En el sector agrícola som especialistes en el Cultiu del Festuc a la Península Ibérica.

A principis del segle XX (@ 1910) el U.S. Department of Agriculture va iniciar l'experimentació i adaptació de múltiples nous cultius en les seves estacions experimentals, al llarg i ample dels EUA. El cultiu del Festuc va ser iniciat pel Dr. Peters i el seu desenvolupament es va centrar en el Centre Experimental de Chico CA. El 1973, aquest projecte es va donar per conclòs i la continuació del programa de l'USDA va passar a la Universitat de Califòrnia a Davies, Departament de Pomologia i Extensió.

El professor Dr. Julian Crane va seguir progressant en el programa de desenvolupament del cultiu del festuc en col·laboració amb la Califòrnia Pistachio Association i en especial amb la Pistachio Commission. A través de les Agències d'Extensió agrària, la Universitat de Califòrnia va començar a transferir el "know how" acumulat als agricultors de la Vall de Sant Joaquim. Va ser en aquest moment en què l'actual coordinador d'ACN en tecnologia del Festuc va arribar a Davies i amb l'ajuda del professor Julian Crane i del Dr. Jerry Allen, de S & J Ranch a Madera (Ca), va iniciar els seus estudis per traspassar i adaptar a la Península Ibérica aquestes experiències i coneixements de Califòrnia.





acn@advanced-consulting.net- Andorra la Vella - Principat d'Andorra - Avís de legal - Avís de privadesa