Anatomia Patológica clínica - TELEPATOLOGIA

Instal·lacions de SOFTWARE i HARDWARE per a la telepatologia

Índex d'article
Anatomia Patológica clínica - TELEPATOLOGIA
El concepte de la telepatologia
instal·lacions de Software i Hardware
Relacions entre l'ACN i els hospitals
logística de la telepatologia
hardware-telepatologia

La relació entre Advance Consulting Network - ACN i la seva xarxa de patòlegs Especialistes està regulada per estrictes protocols mèdics, i acords concrets relatius als termes i condicions de la col·laboració.

això és això perqué s'exigeixen unes inversions en maquinari i programari concretes i necessàries per practicar la telepatologia en xarxa. Els patòlegs Especialistes de la xarxa d'ACN han estat seleccionats basant-se en les seves qualificacions, la seva experiència i la seva reputació.

Les instal·lacionstécniques de maquinari i programari que es requereixen han de ser compatibles entre si, tant a nivell del Laboratori - Hospital que sotmet les mostres a diagnóstic, com en la coordinació central d'ACN i en els domicilis dels diferents patòlegs Especialistes de la xarxa ACN que estan distribuïts per tot el món.

Tots s'han d'equipar amb el mateix maquinari i el programari per obtenir imatges de qualitat a través de lestécniques modernes de Telepatologia d'alta definició. Les marques d'óptica i electrónica: Zeiss, Leica, Olympus, Sistemes Dako, etc., ofereixen microscopis d'alta qualitat i sistemes informàtics que permeten un diagnóstic precís i adequat, mitjaníant l'estudi de les imatges enviades des del laboratori patològic on es va prendre la mostra. L'ús de la telepatologia a ACN garanteix que un anatomista patòleg especialista experimentat, rebi a casa i a través d'Internet, les imatges de les mostres sotmeses per al seu diagnóstic, del laboratori de referència.

Desprès de realitzar el diagnóstic, el laboratori de referència rep un informe electrónic (tipus PDF), signat digitalment per l'anatomista patòleg Especialista que ha realitzat el diagnóstic, a través d'un sistema de línies segures i tractament confidencial.


acn@advanced-consulting.net- Andorra la Vella - Principat d'Andorra - Avís de legal - Avís de privadesa